Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap

Számláló 2012. 01. 31-től

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai napon3011
mod_vvisit_counterTegnap4228
mod_vvisit_counterEzen a héten18406
mod_vvisit_counterMúlt héten31339
mod_vvisit_counterEbben a hónapban104622
mod_vvisit_counterMúlt hónapban150607
mod_vvisit_counterEddig összesen5152745

Üdvözöljük az MFTTT honlapján!

Felhívások

Tisztelt Tagtársak!

A járvány ideje alatt átmenetileg megtorpant működésünket szeptembertől az online lehetőségek használatával is igyekszünk újra fellendíteni. Természetesen az aktuális vírushelyzetnek megfelelő résztvevő számmal és a szükséges biztonsági előírások betartása mellett készítjük elő a rendezvényeket, választási lehetőséget biztosítva arra, hogy jelentkezőink személyesen, videóról, vagy megfelelő feltételek esetén akár élő-online közvetítésen keresztül is részesei lehessenek az eseményeknek.

Leghamarabb november 11-én (OKTM), 18-án (EFGN/Földmérők Világnapja) és 25-26-án (Békéscsaba) tervezünk továbbképzés jellegű konferenciákat. Ezek előkészítése még folyamatban van, a programot és a részvételi feltételeket október 26. után tesszük közzé weboldalunkon, kérjük, figyeljék honlapunk felhívásait.

Hírek

Társaságunk intézőbizottsága hosszú szünet után a soron következő ülését 2020. szeptember 16-án, tekintettel a járványhelyzet súlyosbodására, az eredeti Bosnyák téri helyszín helyett online tartotta meg.

Az ülés napirendjén a következő pontok szerepeltek:

 1. Tájékoztató az MFTTT 2020. évi pénzügyi helyzetéről, valamint a 2021. évi költségvetési terv előkészítése. Előadó: Dobai Tibor főtitkár és Szrogh Gabriella ügyvezető titkár.

 2. A 2019. évi beszámoló és közhasznúsági jelentés előterjesztése. Előadó: Dobai Tibor főtitkár és Szrogh Gabriella ügyvezető titkár.

 3. Az MFTTT felügyelő bizottságának jelentése és javaslata a beszámoló elfogadására. Előadó: Zsilvölgyi Csaba az FB elnöke.

 4. Javaslat a 2020. évi Lázár deák emlékérem adományozására. Előadó: Tóth László IB-tag, a jelölőbizottság elnöke.

 5. Javaslat a 2020. évi Márton Gyárfás-emlékplakett adományozására. Előadó: Hodobay-Böröcz András, a jelölőbizottság elnöke.

 6. Egyebek
testuleti-ulesek
Bővebben

Az MFTTT vezető testületei 2019. december 10-én tartották évzáró összejöveteleiket.

Az intézőbizottsági ülés napirendjén a következő pontok szerepeltek:

testuleti-ulesek-2019-december-10
Bővebben

A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság az Agrárminisztérium Földügyi és Térinformatikai Főosztály támogatásával 2019. november 12-én az MH Geoinformációs Szolgálat kultúrtermében rendezte meg az éves rendszerességgel megtartott konferenciát „Az osztatlan közös tulajdon megszüntetésének szabályairól szóló 374/2014. sz. kormányrendelet végrehajtásához kapcsolódó továbbképzés és fórum” címmel.

konferencia-az-osztatlan-kozos-tulajdon-megszunteteserl-2019
Bővebben

Társaságunk Intézőbizottsága (IB) soron következő ülését 2019. november 6-án 14.30 órakor gazdag napirenddel tartotta a BFKH FTFF (Bp. XIV. Bosnyák tér 5.) I. emeleti tanácstermében.

intezbizottsagi-ules-2019-november-06
Bővebben

Társaságunk vezető testülete viszonylag hosszú nyári szünet után 2019. szeptember 18-án tartotta soron következő összejövetelét és a következő napirendi pontokat tárgyalta:

ulesezett-az-intezbizottsag
Bővebben

GK folyóirat

 • GK újság
 • GK újság
 • GK újság
 • GK újság
 • GK újság
 • GK újság
 • GK újság

Előzetes a 2020/5. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 492933

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk