Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap

Számláló 2012. 01. 31-től

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai napon4303
mod_vvisit_counterTegnap5499
mod_vvisit_counterEzen a héten20310
mod_vvisit_counterMúlt héten38510
mod_vvisit_counterEbben a hónapban68773
mod_vvisit_counterMúlt hónapban165713
mod_vvisit_counterEddig összesen4822219

Üdvözöljük az MFTTT honlapján!

Felhívások

Tisztelt Tagtársak!

A COVID-19 vírushelyzettel kapcsolatos rendeletek értelmében várhatóan augusztus végén, szeptember elején határozunk tervezett rendezvényeink időpontjáról. Ahogyan a „Rendezvények” táblázatban is jeleztük a március 19-én elhalasztott Európai Földmérők és Geoinformatikusok Napja /Földmérők Világnapja rendezvény új időpontjáról várhatóan szeptemberben dönt a vezetőség. (A már regisztrált résztvevőket külön értesítjük).

A Békéscsabai Földmérő Napok új időpontja: 2020. november 19-20. (A jelentkezési lapot és programot szeptember elején tudjuk közzétenni).

A Fővárosi és Pest Megyei, valamint a Zala Megyei területi csoportjaink szintén terveznek pontszerzést biztosító továbbképzést az év utolsó negyedévében, de az időpontról csak augusztus 15. után döntenek. Ugyancsak tervezzük az OKTM megrendezését, melynek részleteiről szeptemberben határoz a vezetőség.

Ezúton köszönjük mind egyéni, mind jogi tagjainknak az időben rendezett tagdíj befizetéseiket! kérjük, hogy aki még nem fizette be idei tagdíját, mielőbb rendezze azt.

Megértésüket köszönjük.
MFTTT Titkárság

Közlemény

A Geodézia és Kartográfia 2020/1. számában 2020. március 27-re az Országos Széchényi Könyvtárba meghirdetett 2019 Magyar Térképei kiállítás megnyitóját, valamint a Térképes Klubdélutánt – a könyvtárban kihirdetett óvintézkedések és a várható további szigorítások miatt – bizonytalan időre elhalasztani kényszerülünk.

(Dr. Pászti László osztályvezető, az OSZK Térképtár vezetőjének tájékoztatása alapján)

Földmérők Világnapja - Európai Földmérők és Geoinformatikusok Napja

2020. március 19. (csütörtök)

Későbbi időpontra halasztva.
A beérkezett regisztrációk érvényesek,
az új időpont kitűzéséről mindenkit időben értesítünk.

Program - Jelentkezés

Hírek

Az MFTTT vezető testületei 2019. december 10-én tartották évzáró összejöveteleiket.

Az intézőbizottsági ülés napirendjén a következő pontok szerepeltek:

testuleti-ulesek-2019-december-10
Bővebben

A Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság az Agrárminisztérium Földügyi és Térinformatikai Főosztály támogatásával 2019. november 12-én az MH Geoinformációs Szolgálat kultúrtermében rendezte meg az éves rendszerességgel megtartott konferenciát „Az osztatlan közös tulajdon megszüntetésének szabályairól szóló 374/2014. sz. kormányrendelet végrehajtásához kapcsolódó továbbképzés és fórum” címmel.

konferencia-az-osztatlan-kozos-tulajdon-megszunteteserl-2019
Bővebben

Társaságunk Intézőbizottsága (IB) soron következő ülését 2019. november 6-án 14.30 órakor gazdag napirenddel tartotta a BFKH FTFF (Bp. XIV. Bosnyák tér 5.) I. emeleti tanácstermében.

intezbizottsagi-ules-2019-november-06
Bővebben

Társaságunk vezető testülete viszonylag hosszú nyári szünet után 2019. szeptember 18-án tartotta soron következő összejövetelét és a következő napirendi pontokat tárgyalta:

ulesezett-az-intezbizottsag
Bővebben

Az Arcanum Adatbázis Kft. és az MFTTT között 2019. február 21-én kelt megállapodás alapján befeleződött a Geodézia és Kartográfia 1949–2018 között megjelent számainak digitalizálása. Mostantól lapunk valamennyi száma teljes tartalommal bekerült az Arcanum Digitális Tudománytárába (ADT). Az adatbázisban tudományos és szakfolyóiratok, heti- és napilapok, valamint lexikonok és tematikus könyvgyűjtemények legjava érhető el. A dokumentumok minden szava, kifejezése, személy- és helységnevei könnyen, gyorsan kutathatók. A szolgáltatás magánszemélyek számára szerény éves előfizetési díj ellenében érhető el, de jelentős azon oktatási, kulturális és kutató intézmények száma, amelyek ingyenes hozzáféréssel rendelkeznek.

interneten-a-geodezia-es-kartografia
Bővebben

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2020/3. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 435258

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk