Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap

Jövőt építeni csak a múlt tisztelete mellett lehet!

FELHÍVÁS

a Magyar Földmérők Arcképcsarnoka

V. kötet

kiadásának támogatására

A Magyar Földmérők Arcképcsarnoka I–IV. kötete tisztelettel emlékezik a magyar geodézia és térképészet jelentős személyiségeire, szakterületünk elhunyt nagyjaira. A négy kötet összesen 222 neves szakember életét, munkásságát mutatja be. Az MFTTT fontosnak tartja, és folytatja ezt a szép hagyományt, ezért elindította a soron következő, ötödik kötet kiadásának előkészítését. A kiadvány összeállításával megbízott szerkesztőbizottság a munkája nagyrészét elvégezte, a beérkezett javaslatok alapján összeállította az ötödik kötet tartalmát. (A méltatott személyek névsora itt tekinthető meg.) A kötet megjelentetéséhez az MFTTT támogató partnereket keres.

Tisztelt Olvasóink! Tisztelt Tagtársak!

Tisztelettel várjuk azon intézmények, szervezetek, vállalatok, valamint magánszemélyek anyagi hozzájárulását, akik támogatni szeretnék az Arcképcsarnok ötödik kötetének kiadását. A felajánlott összeget az MFTTT 10200830-32310308 számú bankszámlájára „Arcképcsarnok” megjegyzéssel várjuk. Lehetőség van a személyes befizetésre is a Titkársággal egyeztetett időpontban a Budapest, Bosnyák tér 5., I. em. 109. számú irodában. (Telefonszámok: (20)505-0393, (20)505-5490)

Támogatóinknak minden befizetett 10 000 Ft után felajánlunk egy példányt a kiadványból. A támogatóink névsorát a kötetben is feltüntetjük és – a felajánlott összeg feltüntetésével – a honlapunkon folyamatosan frissülő listán is közreadjuk. (A lista erre a linkre kattintva látható.)

Előre is köszönjük az MFTTT hagyományápoló munkájához nyújtott önzetlen segítségüket!

Budapest, 2021. október 31.

Dr. Ádám József s. k.
az MFTTT elnöke

Dobai Tibor s. k.
az MFTTT főtitkára

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2022/4. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 96

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk