Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Automatikus utófeldolgozás - a GNSSnet.hu új szolgáltatása

Az új szolgáltatásról a felhasználók körlevelet kaptak, ami itt olvasható.

2013. január 7-én a GNSS Szolgáltató Központ körlevélben tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy utófeldolgozást is vállal, amit a központi szerver automatikusan elvégez (a szerverre a német Geo++ cég szoftvereit telepítették, ennek a cégnek már régóta van ilyen szolgáltatása). A bevezetés időszakában a szolgáltatás ingyenesen kipróbálható.

A körlevél szövege:

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy a FÖMI GNSS Szolgáltató Központja autopostGNSS néven új szolgáltatást indít, amely a felhasználók által - RINEX formátumban - rögzített adatok automatikus központi utófeldolgozását végzi. A rendszer statikus és kinematikus mérések feldolgozását tudja elvégezni.

A regisztrációhoz és a szolgáltatás igénybevételéhez a honlapunk Letöltések menüpontjából elérhető szerződést kell beküldeniük. Az autopostGNSS szolgáltatás 2013. február 28-ig térítésmentesen vehető igénybe, amennyiben a szolgáltatás minőségéről szóló, “autopostGNSS szolgáltatás értékelése” nevű kérdőívet a szolgáltatás használata közben szerzett tapasztalatainak megfelelően kitöltik, és megküldi a GNSS Szolgáltató Központ számára.

Bővebb információ és a részletes díjszabás a honlapunk autopostGNSS menüpontjában érhető el.

Kérjük, amennyiben a használat során bármilyen további észrevételük van vagy technikai segítségre van szükségük hívjanak minket, vagy írjanak e-mailt a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2024/2. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 3558

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk