Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Kollégáink kitüntetése nemzeti ünnepünkön

A földmérés, térképészet, geoinformatika több jeles szakembere részesült magas elismerésben nemzeti ünnepünk alkalmából.

A Magyar Érdemrend Középkereszt polgári tagozat kitüntetést vehette át a parlamentben Dr. Ádám József akadémikus, a BME egyetemi tanára, az MFTTT elnöke (kép itt).

A Vidékfejlesztési Minisztérium ünnepségén a következő kollégáink munkáját ismerték el magas kitüntetéssel (képgaléria itt tekinthető meg):

A Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést kapta Dr. Ágfalvi Mihály ny. főiskolai tanár, a NymE GEO professor emeritusa, az MFTTT korábbi főtitkárhelyettese.

A Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést vehette át Dr. Mihály Szabolcs, a FÖMI volt főigazgatója, az MFTTT előző elnöke, jelenlegi alelnöke és Farkas István, a FÖMI korábbi főigazgató-helyettese.

Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült Dr. Borza Tibor, a FÖMI KGO korábbi vezetője.

Életfa Emlékplakett kitüntetést vett át Osskó András, a FÖMI ny. szakmai tanácsadója, az MFTTT FIG Nemzeti Bizottság titkára.

Fasching Antal Díjat kapott: Ajkay Dezsőné (Vas Megyei Földhivatal), Bence István (FVM, VM), Roska László (Geodézia Zrt.) és Török Zsolt (ELTE).

Miniszteri Elismerő Oklevelet kaptak Dr. Kenyeres Ambrus és Szekeres Ádám, a FÖMI osztályvezetői.

Gratulálunk!


Kitüntetett kollégáink méltatása illetve híradás az eseményről:

Az MTA honlapján

A BME honlapján

A GEO honlapján

A FÖMI honlapján

A Térinformatika online honlapon

 

 

.

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2022/6. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 3941

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk