Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Lezajlott a Leica Roadshow magyarországi rendezvénye

Nagy érdeklődés mellett, közel 250 résztvevővel zárult az idei Leica Roadshow magyarországi rendezvénye. A 2013. szeptember 11.-én, a Ramada Resort Aquaword hotelben megtartott esemény fő témája a 3D pontfelhő technológia volt, azon belül is a Leica Geosystems ez év júniusában debütáló Leica NOVA megoldása.

Az új technológia egyesíti magában a legmagasabb követelményeknek megfelelő mérőállomások, a GNSS, a képalkotás, és a nagy teljesítményű lézerszkennerek minden előnyét, új dimenziókat nyitva a térbeli adatgyűjtés gyakorlatában. A szakmai napon a 3D pontfelhő technológia gyakorlati tapasztalatait meghívott előadók osztották meg a közönséggel.

Csörgits Péter úr részéről (Főmérnök, Osztályvezető, Geodézia Zrt) a mobil lézerszkennelésről tudhattunk meg bámulatos termelékenységi tapasztalatokat. Stenzel Sándor úr (Termelési menedzser, Geodézia Zrt) a Leica NOVA technológia teszteléséről beszélt. Előadása alapján az új megoldás ideális kiegészítője lehet a mobil lézeres megoldásoknak. Fehér András úr (Üzletág Igazgató, Humansoft Kft) látványos kulturális örökségvédelmi alkalmazásokat prezentált. Kunfalvi Péter (Projektmenedzser, Geodézia Kft) a Paksi Atomerőműben szerzett lézerszkenneres tapasztalatait osztotta meg.

A rendezvényt összefoglaló videót itt tekintheti meg: http://www.youtube.com/watch?v=hvZCAtQGTcI

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2023/2. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 2683

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk