Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Konferencia a jogszabályi változásokról

Nagy érdeklődés mellett zajlott le 2013. november 27-én az MFTTT által a VM Földügyi és Térinformatikai Főosztály és a Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara támogatásával „Jogszabályi változások hatása a földmérési és térképészeti tevékenységre”címmel egy rendezvény sorozat első elemeként szervezett munka műhely.

A konferencia továbbképzés jelleggel dolgozta fel a fölmérési és térképészeti munkák végzését alapvetően meghatározó új vagy megváltozott egyes jogszabályokat. A résztvevőket a konferencia helyszínét biztosító szervezet nevében Kovács László alezredes, az MH Geoinformációs Szolgálat helyettes főnöke köszöntötte. Dr. Papp Bálint megnyitó szavai után a rendezvény sorozat első eseményén három előadás hangzott el:

Az előadások elhangzása után a hallgatóság számára lehetőség nyílott konzultációt folytatni a jogszabályok kidolgozásáért felelős hatóság képviselőivel és a kidolgozásban résztvevő szakemberekkel. A hozzászólásokra, kérdésekre az előadásokat követő fórum keretében az előadók mellett Dr. Papp Bálint, VM FTF főosztályvezető, Herczeg Ferenc, FÖMI tervezési és koordinációs önálló osztályvezető, Molnár József mérnök alezredes, MH GEOSZ igazgatási és szakfelügyeleti osztályvezető és Horváth Gábor, FÖMI ellenőrzési önálló osztályvetető válaszoltak. Valamennyi előadás anyaga letölthető az MFTTT honlapjáról.

Fényképek

Buga László

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2024/2. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 2598

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk