Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Az MFTTT Szeniorok Tóth Ágoston Klub decemberi találkozója

A Szeniorok Tóth Ágoston Klubja 2014. december 3-án tartotta idei utolsó összejövetelét, amelynek témája a 2000-es évek eseményei voltak, azonban a közelgő ünnepekre és az év végére való tekintettel a szakmai részt rövidebbre terveztük, inkább kötetlen beszélgetések keretében emlékeztünk meg erről az időszakról. A rendezvényen 20 fő vett részt.


A rendezvényt klubunk elnöke, Szendrő Dénes úr nyitotta meg, aki folytatva az előző összejövetelünkön megkezdetteket, a számítástechnika fejlődésén keresztül – a szolnoki Térinformatikai Konferenciákat felidézve – emlékezett meg ebben az időben történt eseményekről.

Elnök úr megnyitója után Hodobay Böröcz András úr emlékezett meg röviden a 2000-es évekről, felidézve a földhivatalok elhelyezését, a Takaros, majd a TakarNet programot és a kataszteri program keretében végzett munkákat.

Ezután dr. Máthay Csaba úr, a Fehér Megyei Földhivatal volt vezetője a hivatalvezetői értekezleteken készített feljegyzéseit felhasználva mutatta be az abban az időben történt eseményeket.

Következő hozzászólónk dr. Domonkos György úr volt, a Kartográfiai Vállalat egykori igazgatója, aki a vállalat gazdasági társasággá alakulását megelőző történéseket mutatta be.

Ezzel a hivatalos részt lezártuk. A résztvevők a mikulásnapra való tekintettel örömmel fogadták a kis csoki mikulásokat, és jó hangulatban fogyasztották el a süteményeket.

Megállapodtunk abban, hogy a következő összejövetelünk 2015. április elején lesz.

Hetényi Ferencné
titkár

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2024/3. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 2422

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk