Keresés

Hírek Hírek Rendezvény Rendezvény Szaklap Szaklap
Kezdőoldal Híreink

Kitüntetések augusztus 20-án

Nagy István agrárminiszter az államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából kitüntetéseket adott át a Pesti Vígadóban.

 

Az Életfa Emlékplakett arany fokozatát adományozta Domokos György, a volt Kartográfiai Vállalat nyugalmazott igazgatója részére a magyar topográfiai munkálatok területén végzett kiváló munkájáért, életútja elismeréseként. (Domokos György az ünnepségen nem tudott megjelenni.)

Az Életfa Emlékplakett ezüst fokozatát adományozta Hodobay-Böröcz András, az Agrárminisztérium nyugalmazott főosztályvezető-helyettese részére a földmérési és térképészeti feladatok területén végzett kiváló munkájáért, életútja elismeréseként.

Az Életfa Emlékplakett bronz fokozatát adományozta dr. Márton Mátyás, az Eötvös Loránd Tudományegyetem professor emeritusa részére a térképészet terén végzett kiváló munkájáért, oktatói tevékenységéért.

Az elismerésben részesültek (fentről lefele: Hodobay-Böröcz András, dr. Márton Mátyás, Guttyán Anikó, Sándor Miklós) Nagy István agrárminiszter társaságában

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Guttyán Anikó, Budapest Főváros Kormányhivatala Földhivatali Főosztályának ingatlan-nyilvántartási szakügyintézője a földügyi ágazatban végzett eredményes munkájáért és Sándor Miklós, az Agrárminisztérium Földügyi és Térinformatikai Főosztályának földmérési főfelügyelője a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon megszüntetése érdekében végzett kiemelkedő munkájáért.

(Forrás: https://kormany.hu/hirek/a-magyar-mezogazdasag-meg-inkabb-az-orszag-vedobastyava-valt)

Gratulálunk az elismerésben részesült kollégáknak és további sikereket, jó egészséget kívánunk nekik.

Szerkesztőség

GK folyóirat

  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság
  • GK újság

Előzetes a 2023/2. számból

A lap támogatója:

Megtekintések száma: 682

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. További információk